Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
avengersficek

A verseny tárgya: Steve Rogers - 1. rész /Stony

Azaryon · 1 éve
Szóval... Ritkán rakok fel ficeket. Ami nem jó. Úgyhogy arra gondoltam, hogy csinálok egy cuki kis egy hetes "kihívást". Egy nap, egy rész. Ne számítsatok hosszú részekre, de legalább kicsit aktivizálom a blogot. Őszintén szólva ráfér. :P

Figyelmeztetések: egy-két helyen majd előfordulhat trágár beszéd, OOC karakterek, főiskolai AU, Stucky utalások, féltékeny!Tony, bunkó!Bucky

Jó olvasást! ^^


Minden szép volt, és jó. Tony és Steve boldogabbak voltak együtt, mint valaha, Tony nem lógott órákról, és Steve jegyei sem romlottak tovább. A barátaik - bár furán érezték magukat, miután a két srác bevallotta  nekik, hogy járnak, - örültek, hogy minden rendben van. Aztán jött Barnes.
Steve még általánosban ismerte. És persze jajj de jó barátok lettek. Tonynak az első pillanattól kezdve unszimpatikus volt a hosszú, barna hajú fiú. Bár velük egy idős volt, mégis fiatalabbnak tűnt. Nem lehetett eldönteni, hogy emo-e, vagy sem. Félpercenként befordult valami miatt, a szeme pedig fél tonna fekete szemceruzával volt kihúzva. Viszont a ruhái mind terepmintásak, vagy sötétbarnák voltak. Őszintén szólva idegesítő volt, de Tony elviselte őt, Tony jó barát akart lenni. Aztán kiderült valami. Valami, ami miatt tökéletesen tojt az egész "jó barát" hülyeségre.
Épp Lokival olvasott a könyvtárban, amikor meghallotta Steve hangját egy könyvespolc mögött.
- Nem hinném, hogy ez jó ötlet lenne. Pep, az istenért kérlek, ne mondd el Tonynak! 
Tony testén remegés futott végig. Mégis mit képzel ez az idióta? Attól, hogy dugtak párszor, még nincs joga ahhoz, hogy a háta mögött beszéljen bárkivel is őróla. Fel akart állni. Fel akart állni, és oda akart menni, de Loki megállította. Amikor kérdőn nézett a férfira, az csak elmosolyodott, de továbbra se engedte el Starkot.
- Tudnia kell. - hallatszott Pepper hangja - Joga van tudni. Ez pont egy olyan dolog, amit az ember elmond a pasijának.
Tony szíve egyre hevesebben dobogott. Nyögjétek már ki...!
- Tudom, hogy szereted őt - mondta Steve -, de ez nem a te dolgod. 
Kiment a könyvtárból. Tony hallotta, ahogy Rogers léptei elhalkulnak. Francba.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!